Persoonlijke coaching

Voor wie?

Voor iedereen die zélf en/of met zijn/haar gezin,

óf in zijn/haar werkveld te maken krijgt met Rouw en (Aanstaand) Verlies in al zijn vormen, tijdens elke fase van dit proces.

Verschillende doelgroepen kunnen bij mij terecht. Lees hier wat ik per doelgroep voor je kan betekenen. 

Neem Contact op als je al dit  moeilijke proces sámen met mij wil tackelen, of maak meteen een afspraak via mijn Agenda. Kijk ook eens bij mijn Aanbod hoe we dat dan sámen gaan vormgeven.

Je hoeft het niet alleen te doen, de eerste stap zet jij, sámen tackelen we de rest.

Liefs Bianca

Rouw en Verliescoach

Rouw en Verlies

Er zijn verschillende vormen van Verlies, waarbij je bij elk soort verlies door een Rouwproces kunt gaan.

Levend verlies: Jijzelf of iemand uit je gezin moet leven met een chronische en/of ongeneeslijke, levensbedreigende ziekte met eventueel uitzicht op overlijden.

(Aanstaand) Verlies: Een dierbaar iemand komt te overlijden of is overleden.

Scheiding, als ook verlies van een vriendschap: De partners en/of ouders zijn beiden nog in leven, maar zijn niet meer samen. Zelfs als je beiden achter deze keuze staat, kun je nog door een proces van Rouw en Verlies gaan. Dit was niet wat je voor ogen had toen je de relatie/vriendschap startte. Je toekomst moet je opnieuw gaan vormgeven, je moet gaan uitvinden wie je bent zonder je ex-partner/vriend/vriendin. En als je nu alleenstaande ouder bent, kom je voor heel wat uitdagingen te staan. Je kinderen moeten altijd een van hun ouders missen.

Verlies van je KindZijn: Omdat je mantelzorger bent, omdat je door verschillende trauma’s, ziekte van een ouder, overlijden van een ouder, mishandeling, seksueel misbruik, veel sneller volwassen bent geworden dan wenselijk voor je was.

Verlies van je baan: Ook hierbij kun je door een rouwproces gaan. Moet je leven opnieuw invulling krijgen, moet je betekenis aan jezelf, aan je leven en aan je toekomst geven. Wie ben jij zonder deze baan?

Ik heb me NÓG niet in alle verliezen gespecialiseerd. Ik ben wel zélf met al deze verliezen in aanraking geweest en weet dus hoe dit voelt en wat dit inhoudt. Bij de verschillende doelgroepen, kun je zien wat ik op dit moment voor je kan betekenen. en waar ik me in gespecialiseerd heb. Denk je echter dat ik evengoed de juiste persoon voor je ben, ondanks dat ik me er nog niet volledig in heb gespecialiseerd, neem dan zeker Contact op. Of maak een afspraak via mijn Agenda. Je bent meer dan welkom.

Liefs Bianca

Rouw en Verliescoach