Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Volwassenen

Volwassenen

Wanneer je als volwassene met een verlies te maken krijgt, kan dat behoorlijk eenzaam voelen. Het gevoel dat niemand je echt begrijpt, omdat hij/zij zelf nog nooit een verlies meegemaakt heeft, niet weet hoe het voelt. Het gevoel dat niemand nog echt naar je luistert, terwijl jij zo graag over je geliefde zou willen praten. Je omgeving, je werk, die vinden dat het nu wel lang genoeg geduurd heeft, dat je het een plekje moet geven, dat je het moet loslaten. Terwijl alles in jou schreeuwt dat je hem/haar nooit wil loslaten. En degenen in de omgeving die het misschien wel echt zouden begrijpen, dealen met hetzelfde verlies en verdriet. Waardoor je voor je gevoel alleen rondloopt met je verdriet en je met je verdriet nergens terecht kunt.
Dan kan het helpen om met een deskundig iemand, individuele een-op-een gesprekken te voeren. Iemand die wel weet hoe het voelt, maar ook de theoretische kennis heeft, iemand die wél luistert zonder oordeel, zonder het te willen oplossen, zonder de goedbedoelde nutteloze adviezen te geven, maar de juiste vragen stelt om overzicht te creëren in de chaos die je voelt. Iemand die deze weg al bewandeld heeft, weet hoe het gemis voelt, maar ook de tools en vaardigheden heeft om uit dit verschrikkelijke gevoel te komen. Zonder afbreuk te doen aan het verlies, de liefde, het verdriet en het gemis. Maar je helpt een nieuw leven op te bouwen, met degene die je zo mist te verweven in je nieuwe leven. Je inzicht geeft in wat rouwen is, hoe rouwen werkt en hoe werken aan je herstel tijdens het rouwen werkt.
 
Wil jij ruimte maken voor je verdriet, energie creëren om alle gevoelens die bij rouw komen kijken, te durven toe te laten én tegelijkertijd werken aan je herstel en je nieuwe leven, met hem/haar in je hart voor altijd? 
 
Maak dan een afspraak. De eerste stap zet jij, sámen tackelen we de rest.

Prijzen

Wanneer je met een verlies te maken krijgt, loop je tegen verschillende (levens)vragen, gedachten en gedragingen aan, die horen bij een rouwproces én het vorm geven van je nieuwe leven. Vragen en gedachten die helaas niet in één gesprek te vatten en te vangen zijn. Waardoor één gesprek er helaas niet voor kan zorgen dat dit verdriet al geïntegreerd is in je nieuwe leven. Maar uit ervaring weet ik wel dat mensen zich na vijf sessies een heel ander mens voelen. Daarom bestaat mijn begeleiding ook uit pakketten van 5 gesprekken. Met altijd de mogelijkheid te verlengen, wanneer het nog niet goed genoeg voelt. In termijnen betalen is mogelijk. De frequentie van de gesprekken bepalen we samen.

De een-op-een gesprekken van 60 minuten starten aan een tarief van €79,90pst:

  • Pakket van 5 gesprekken €399,50,-/79,90 pst
  • Eén los gesprek, dat meestal gebruikt worden voor het stellen van vragen, even te sparren, of te ventileren, €95,- pst
  • Groepscoaching, €29,- pst
  • TIP 1: Vraag je werkgever of er een mogelijkheid is om via het potje (loopbaan)coaching, deze rouw en verliescoachingssessies vergoed te krijgen. Voor een werkgever is dit goedkoper dan een langdurig verzuim te bekostigen. Deze rouwcoaching kan helpen om een langdurig ziekteverzuim te voorkomen.
  • TIP 2: Deze coachingssessies worden niet vergoed door het ziekenfonds, tenzij je bij je ziektekostenverzekering (NL) het hoogste verzekeringspakket afneemt. Neem daarvoor contact op met je verzekeringsmaatschappij.

 

Op deze samenwerking zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Verhinderd? Dat kan gebeuren, laat het me gewoon max. 24u van te voren weten, dan verplaatsen we de afspraak. Anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.