Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Podcasts&Video’s

Podcasts en Video’s

Op deze pagina vind je al mijn opgenomen podcasts en video’s. Om jou nog meer, zij het op een andere manier, te kunnen ondersteunen in het proces waar jij nu doorgeen gaat. Waarbij troost, (h)erkenning, hoop, perspectief en praktische tips centraal staan.

Ga lekker onderuit zitten, op de bank hangend, of oortjes in tijdens een lekkere wandeling in de buitenlucht. Jij kiest, hoe, waar, wanneer en in welke podcast je zin hebt. Klik gewoon op de link onder de afbeelding van de Podcast en hij opent zich in Spotify.

De filmpjes zijn te bekijken, door te klikken op de link.

Veel luister- en kijkplezier! Heb je na het luisteren van een podcast nog vragen of behoefte aan een gesprek, mag je altijd Contact met me opnemen. Of je maakt meteen een afspraak via mijn Agenda. Kijk maar wat het beste voor jou uitkomt.

Liefs Bianca 

Video #1 Hulp vragen

Hoe hulp vragen ruimte en energie creëert voor het toelaten van alle gevoelens tijdens jouw rouwproces?

#Youtube 1

16 maart 2023, 17 minuten

Mijn eerste Youtube interview

Dit is weer eens iets anders…
Over durven te veranderen gesproken…
Vandaag mijn eerste YouTube interview! Een podcast opname is me inmiddels wel bekend, maar met bewegend beeld, in kleur erbij…😱 … portie lef was wel even nodig 🤣
Dankjewel voor deze mooie kans Andrea Vasterman
Andrea geeft mensen o.a. ondernemers de kans om op haar YouTube kanaal hun verhaal te mogen doen, waarbij ze vertellen wat hun gedreven heeft en het lef gegeven heeft om hun leven drastisch om te gooien.
Dat mijn leven in 2010 van de ene op de andere dag veranderde was al een mooie reden voor dit interview, weliswaar noodgedwongen. Maar dat dit er indirect voor zou gaan zorgen dat ik ook mijn baan zou opzeggen, terwijl ik dacht oud te worden in de klas als juf, had ik nooit gedacht…
Zie hier ons mooie interview wat me hiertoe heeft gebracht…

Veel kijk en luisterplezier

Liefs Bianca

Podcast #1

11 December 2022, 66 minuten

In deze Podcast ga ik in gesprek met Carin Hafkamp, Verlies,- en Rouwcoach van https://carinhafkamp.nl en vertel ik in een notendop hoe mijn leven er uit heeft gezien, van baby tot nu, welke verliezen ik in mijn leven al allemaal heb meegemaakt, hoe dat me gemaakt heeft tot wat ik nu ben, hoe ik als 17 jarige de liefde van mijn leven heb leren kennen en daar 17 jaar later ook weer afscheid van heb moeten nemen. Wat doet dat met je als vrouw, als moeder, als jong gezin met twee kleine meiden van 0 en 2?

Podcast #2

03 Januari 2023, 20 minuten

In deze Podcast ga ik in gesprek met José van Breugel, Rouw- en Verliescoach van https://zonder.moeten.op.blote.voeten.nl en vertel ik wat Doktertje spelen en een uitvaart met elkaar gemeen hebben.

Fragment uit de Podcast: “Nee sorry jij bent dood, zei mijn dochter van vijf. Met in haar oren haar stethoscoop en haar dokterskoffertje in haar hand, speelde ze doktertje met haar papa, die thuis opgebaard lag.”

 
06 Maart 2023, 53 minuten
 
Deze podcast heb ik opgenomen met Marianne Heemskerk
Zij heeft samen met haar collega Astrid Van Heumen http://www.widows-and-widowers.nl opgericht.
Om weduwes, weduwnaars en professionals aan het woord te laten, om jou een kijkje in de keuken te geven van wat er allemaal komt kijken bij het verlies van je partner.
In haar podcast Widowtalk ben ik als weduwe én als professional aan het woord.
En praten wij er samen over, waarom het nu zo belangrijk is om óók je kinderen te betrekken bij het (aanstaand) verlies van je partner, de papa/mama van je kinderen, terwijl je moederhart roept:
“Neeeee, vertel ze nu nog niets, laat ze alsjeblieft nog even kind blijven.”
Ik wens je veel luisterplezier en hoop je te inspireren.
Liefs Bianca
 
 

Podcast #4

27 maart 2023, 24 minuten

Deze podcast heb ik opgenomen met Leonie van der Kolk van Beleef het leven

Mijn vierde podcast over verlies en toch volop in het leven staan.

De dag nemen zoals hij komt en dealen met wat de dag je brengt, ook eventuele tegenslagen.
“Ja je moet de situatie van verlies accepteren,
Ja je moet door de pijn en het verdriet,
Ja je moet je leven weer opnieuw gaan vormgeven zonder hem. Maar Ja, je mag ook weer gaan durven genieten van het leven, naast het verdriet en gemis.”
Leonie Van Der Kolk geeft mensen de gelegenheid om met haar een podcast op te nemen, om samen mensen te inspireren het leven te beleven.
Voel jij in alles, ik wil ook weer volop in het leven staan, naast het verdriet en gemis, maar ik weet niet waar te beginnen…
Je hoeft dit niet alleen te doen.
Stuur me een berichtje en ik ben er voor je.
Liefs Bianca

Podcast #5

1 mei 2023, 33 minuten

Bij deze alweer mijn vijfde podcast. Die ik opnam met Chi Motion Lifestyle. Samantha geeft met haar podcast, vrouwen een podium de kans om hun stem en verhaal te laten horen. En laat ik dat nu volledig toejuichen, ook in mijn branche. Laat je stem horen, claim je plek, vraag om hulp en een luisterend oor. Je bent het waard!

Ik ging met Samantha in gesprek over mijn verliezen en dat een verlies, veel meer verlies met zich meebrengt dan het verlies alleen op zichzelf. Dat alle gevoelens er mogen en moeten zijn en hoe ik daarna mijn kracht weer herpakt heb.

Wil jij na het luisteren van deze podcast met mij samen in een veilige setting je gevoelens gefaseerd toelaten en je kracht weer ontdekken? Stuur me een berichtje en ik ben er voor je.

Liefs Bianca

Podcast #6

18 december 2023, 63 minuten

Dankzij Sabina Krijger van De Kinderhoeksteen kreeg ik weer een mooie kans om deel te nemen aan een mooie podcast.
In deze podcast mag vertellen over mezelf als moeder, vrouw, weduwe, juf en rouw -en verliescoach vertel wat al deze rollen met me deden en doen.
En hoe mijn kinderen en ik dit overleven.
Hopelijk vind je hier troost en (h) erkenning
Misschien zit er ook wel een overlevingstip voor jou en/of je kinderen tussen.
 
Heb je na het luisteren van deze podcast nog vragen, of wil je praten over jouw situatie omdat je iets in deze podcast gehoord hebt?
Stuur me een berichtje via
 
Liefs Bianca