Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Reviews

Reviews en wat anderen over mij zeiden

24 april 2024, Patrick Bartels:

“Voor mij waren het waardevolle gesprekken, gouden tips hoe om te gaan met verlies, rouw en levende rouw. Mijn dank is enorm, het vertrouwen gekregen om uit te spreken waardoor ik nu kan zeggen dat ondanks ik ziek ben ik heb leren omgaan met het verleden en rust heb gevonden met m’n heden en iedereen die me dierbaar is ook voordeel heeft van de “gelukkige” ik. 1000x dank voor de eye openers.

29 maart 2024, Een mama van een kindje uit de groep die ik begeleid, bij het verlies van hun klasgenoot:

“Iedere week lees ik weer met tranen in mijn ogen de berichtjes van school als je er geweest bent. Maar zo waardevol dat je er bent en wat je doet.

Waar onze zoon, na zoveel verlies eerder vastliep, zijn gevoel niet uitte en letterlijk ziek werd. Zien we nu dat onze zoon het opnieuw moeilijk heeft bij het verlies van zijn klasgenoot. Hij wilde er niet over praten en was vooral heel boos. Daarom waren we ook extra blij dat jij op school kwam.

En wat zien we een verschil bij onze zoon! We merken dat hij zich meer opent, maar ook zijn gevoel toe laat, en dat is voor hem echt een overwinning! Heel fijn dat ze dit met de klas kunnen delen, hoe verdrietig dit ook is. 

Dankjewel voor wat je doet voor de kinderen, het is echt super waardevol.”

21 maart 2024, Medewerkers Gespecialiseerde Thuis Begeleiding van Zuyderland, na de training: “Hoe houd ik me staande als professional bij rouw en verlies in het werkveld?”

 • “Wauw zo stil zijn we nog nooit geweest en dat wil wat zeggen.
 • “Wauw hadden we dit toch eerder geweten.
 • Wauw, hoe krachtig jij dit weet over te brengen, de theorie gecombineerd met de praktijk.
 • Wauw dit neem ik mee, zowel naar mijn werk als mijn privé.
 • Niets veranderen aan de presentatie.”

1 maart 2024, Een psycholoog, die de kinderen en gezinnen begeleid, uit de klas die ik ondersteun bij het verlies van een klasgenoot:

“Laat Bianca even weten, dat wat zij met deze groep kinderen op school doet, ook positief merkbaar is thuis bij de kinderen en de gezinnen die ik begeleid.”

23 januari 2024, Verpleegkundigen van de Thuiszorg van Zuyderland, na de training:Hoe houd ik me staande als professional bij rouw en verlies in het werkveld?”

 • Indrukwekkend persoonlijk verhaal, mooi hoe je iets negatiefs om hebt weten te buigen naar iets positiefs. 
 • Fijn hoe rustig jij spreekt en de tijd neemt om over dit onderwerp te spreken.
 • De scholing was duidelijk en verhelderend.
 • Goed om te weten waar de nabestaanden terecht kunnen.
 • Herkenbaar, ook in je levensverhaal wordt het belang van open en eerlijke communicatie direct duidelijk.
 • Het geeft handvaten voor mij als professional.
 • Ik ben me vooral bewust dat rouw meer is dan alleen dood.
 • Alles mag er zijn tijdens rouw en verlies om welk verlies er ook is.
 • Leerzame presentatie.

12 juli 2023, Joop Hogendoorn:

“Hai Bianca, hierbij wil ik je bedanken voor de ontzettend goede begeleiding die ik van jou heb ervaren ivm een schuldgevoel dat ik had ivm het overlijden van mijn vrouw Marleen. Dankzij jou besefte ik in vrij korte tijd dat mijn schuldgevoel niet terecht was. Ik liep er al jaren mee rond, maar in korte tijd was het door de via jouw professionele begeleiding sneller opgelost dan ik had verwacht. Wat een bevrijding! Dankjewel Bianca.

6 maart 2023, Een Lotgenoot:

“Had ik jou maar vroeger ontdekt. Ik raad je bij iedereen aan die een verlies meemaakt.”

6 maart 2023, Een Collega Rouwcoach:
 
“Lieve Bianca Krol, ik heb je podcast Hoe vertel ik het de kinderen? helemaal geluisterd…van spin tot hoe het gekomen is dat je doet wat je HEEL GOED doet. Wat een waardevolle podcast voor al die mannen/vrouwen die achterblijven (met kinderen) na het overlijden van hun partner.
Dit is jouw missie”

29 november 2022, Een Ouder: 

“Je tekst over hoe jongeren rouwen helpt me vandaag. Mijn zoon zijn pony is gisteren om het leven gekomen in tragisch ongeval. Ze is uit de weide ontsnapt en op de baan door een vrachtwagen gegrepen. Mijn zoon is 19 jaar. Gisteren weende hij en kon ik er met hem over praten en hem knuffelen. Vandaag komt hij thuis en zegt hij dat alles goed is en als ik doorvraag zegt hij dat hij er niet elke keer over wil praten als hij mij ziet. Dan denk ik aan wat jij schrijft. Een jongere rouwt op zijn manier, met zijn vrienden en het is niet omdat ik nood heb om er over te praten dat hij dat ook heeft. En dat doet me deugd. Dus bedankt voor jouw tekst.
Had ik jouw tekstje niet gelezen dan had ik net wel aangedrongen bij mijn zoon om er over te praten. Nu kan ik hem de ruimte geven, in het vertrouwen dat hij zijn steun zal zoeken en vinden. Dus dank daarvoor.”
11 Oktober 2022, Een Deelnemer aan de Masterclass: “Hoe houd ik mezelf staande in deze wirwar van emoties, bij het aanstaand verlies van mijn partner, papa/mama van mijn kinderen?”
 
“Je hebt iets in me los gemaakt, jij hebt al zoveel meegemaakt en toch zeg je: “Ik ben er nog!” Dat wil ik ook en dat gaat me lukken!
Want eerlijk gezegd ik zag het niet meer zitten.”
 
 

11 oktober 2022, Een Deelnemer aan de Masterclass: Hoe houd ik mezelf staande in deze wirwar van emoties, bij het aanstaand verlies van mijn partner, papa/mama van mijn kinderen?”

“Je noemt vooral dingen die ik wel GOED doe, terwijl ik zo aan mezelf twijfelde.”

 

11 februari 2023, Een volger op Facebook: 

“Zo benieuwd naar je E book, Je bent en blijft een inspiratie voor mij.”

12 januari 2023, Een Lotgenoot:

“Knap geschreven en gebracht, ook al hadden mijn overleden echtgenote en ik samen geen kinderen, toch bedankt om te delen!”

Een reactie op een van mijn Blogs.

12 Oktober 2023, Een volger op Facebook:

“Prachtig!! Je bent een voorbeeld voor me!”

14 december 2022, Een Collega Leerkracht:

“Ik heb jouw gegevens aan een gezin doorgegeven, want ik gun hén, jóu!”

20 juli 2022, Een Collega Leerkracht:

“Je hebt veel kunnen betekenen tot nu toe in het leven van veel mensen en dat blijf je doen.”

 

20 juli 2022, Een Mama:

“Mede dankzij jou is mijn dochter weer dat meisje geworden, dat ik hoopte dat ze weer ging worden. Wat heb jij het afgelopen jaar veel voor haar/ons betekend. Je bent een topmens. Dankjewel voor je vertrouwen in haar, in ons.”

20 juli 2022, Een Collega Leerkracht:

“Ik heb je leren kennen als een bijzonder mooi mens, met oog voor ieder individueel persoon. Jouw kracht om elk mens individueel aandacht te geven. Jouw levenservaring en geloof in het goede zal mensen weer in hun kracht zetten. Bedankt voor je steun en advies.”

20 juli 2022, Een Ouder:

“Dit is je op het lijf geschreven. Bedankt voor je steun en inzet voor onze kids.”

20 juli 2022, Een volger op Facebook
 
“Lieve Bianca
Jij gaat dat super doen. Je bent een hele leuke, spontane meid die vele mensen gaat helpen daar waar zij vastzitten.. succes toppertje”

1 mei 2022, Een volger op Facebook:

“Lieverd je bent een kanjer en voorbeeld voor velen. Jij kunt onwijs veel voor mensen betekenen”

Ruben Beerts
Ruben Beerts
11/09/2023