Persoonlijke coaching

Reviews

Reviews en wat anderen over mij zeiden

12 juli 2023, Joop Hogendoorn:

“Hai Bianca, hierbij wil ik je bedanken voor de ontzettend goede begeleiding die ik van jou heb ervaren ivm een schuldgevoel dat ik had ivm het overlijden van mijn vrouw Marleen. Dankzij jou besefte ik in vrij korte tijd dat mijn schuldgevoel niet terecht was. Ik liep er al jaren mee rond, maar in korte tijd was het door de via jouw professionele begeleiding sneller opgelost dan ik had verwacht. Wat een bevrijding! Dankjewel Bianca.

“Mede dankzij jou is mijn dochter weer dat meisje geworden, dat ik hoopte dat ze weer ging worden. Wat heb jij het afgelopen jaar veel voor haar/ons betekend. Je bent een topmens. Dankjewel voor je vertrouwen in haar, in ons.”

“Je tekst over hoe jongeren rouwen helpt me vandaag. Mijn zoon zijn pony is gisteren om het leven gekomen in tragisch ongeval. Ze is uit de weide ontsnapt en op de baan door een vrachtwagen gegrepen. Mijn zoon is 19 jaar. Gisteren weende hij en kon ik er met hem over praten en hem knuffelen. Vandaag komt hij thuis en zegt hij dat alles goed is en als ik doorvraag zegt hij dat hij er niet elke keer over wil praten als hij mij ziet. Dan denk ik aan wat jij schrijft. Een jongere rouwt op zijn manier, met zijn vrienden en het is niet omdat ik nood heb om er over te praten dat hij dat ook heeft. En dat doet me deugd. Dus bedankt voor jouw tekst.
Had ik jouw tekstje niet gelezen dan had ik net wel aangedrongen bij mijn zoon om er over te praten. Nu kan ik hem de ruimte geven, in het vertrouwen dat hij zijn steun zal zoeken en vinden. Dus dank daarvoor.”

“Had ik jou maar vroeger ontdekt. Ik raad je bij iedereen aan die een verlies meemaakt.”

“Lieve Bianca Krol, ik heb je podcast Hoe vertel ik het de kinderen? helemaal geluisterd…van spin tot hoe het gekomen is dat je doet wat je HEEL GOED doet. Wat een waardevolle podcast voor al die mannen/vrouwen die achterblijven (met kinderen) na het overlijden van hun partner.
Dit is jouw missie”
“Je hebt iets in me los gemaakt, jij hebt al zoveel meegemaakt en toch zeg je: “Ik ben er nog!” Dat wil ik ook en dat gaat me lukken!
Want eerlijk gezegd ik zag het niet meer zitten.”
 
Een reactie na de afloop van de masterclass Hoe houd ik mezelf staande in de wirwar van emoties bij het (aanstaand) verlies van mijn partner, papa/mama van mijn kinderen?

“Je noemt vooral dingen die ik wel GOED doe, terwijl ik zo aan mezelf twijfelde.”

Een reactie na de afloop van de masterclass Hoe houd ik mezelf staande in de wirwar van emoties bij het (aanstaand) verlies van mijn partner, papa/mama van mijn kinderen?
 

“Zo benieuwd naar je E book, Je bent en blijft een inspiratie voor mij.”

“Knap geschreven en gebracht, ook al hadden mijn overleden echtgenote en ik samen geen kinderen, toch bedankt om te delen!”

Een reactie op een van mijn Blogs.

“Prachtig!! Je bent een voorbeeld voor me!”

“Ik heb jouw gegevens aan een gezin doorgegeven, want ik gun hén, jóu.”

“Je hebt veel kunnen betekenen tot nu toe in het leven van veel mensen en dat blijf je doen.”

“Ik heb je leren kennen als een bijzonder mooi mens, met oog voor ieder individueel persoon. Jouw kracht om elk mens individueel aandacht te geven. Jouw levenservaring en geloof in het goede zal mensen weer in hun kracht zetten. Bedankt voor je steun en advies.”

“Dit is je op het lijf geschreven. Bedankt voor je steun en inzet voor onze kids.”

“Lieve Bianca
Jij gaat dat super doen. Je bent een hele leuke, spontane meid die vele mensen gaat helpen daar waar zij vastzitten.. succes toppertje”

“Lieverd je bent een kanjer en voorbeeld voor velen. Jij kunt onwijs veel voor mensen betekenen”

Ruben Beerts
Ruben Beerts
11/09/2023