Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Bedrijven

Bedrijven 

Rouw en verlies horen bij het leven. Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. De kans is dan ook groot dat ook bij jou op de werkvloer een werknemer, een collega, of een client te maken krijgt met een dierbaar verlies.

En laten we dan eerlijk zijn, rouw niet stopt bij de voordeur. Het verlies, het gemis, het verdriet en alle emoties die daar bij komen kijken, zijn gedurende de hele dag aanwezig, waar je ook bent. Dus ook als je aan het werk bent.

Hoe kun jij als werkgever, collega of als professional, degene dan het beste ondersteunen, zonder daarbij jezelf uit het oog te verliezen?

  • Hoe ga je om met een collega die een groot (aanstaand) verlies heeft meegemaakt?
  • Wat zeg je wel/niet? 
  • Hoe houd je de verbinding met je collega en het team?
  • Hoe zorg je er voor dat je collega zich verbonden blijft voelen met het bedrijf en zijn/haar werkzaamheden?
  • Wat kun je voor collega doen, om ruimte te geven aan zijn/haar verdriet? Om het voor je collega zo aangenaam mogelijk te maken, zodat langdurig verzuim voorkomen kan worden.

 

Mensen in rouw, hebben eigenlijk maar een paar dingen nodig; een écht luisterend oor en erkenning voor hun verdriet, ook na langere tijd nog. Velen willen graag aan het werk, het geeft ze afleiding. Maar dan moet het wel ook matchen met thuis en met de beperkte energie die ze hebben. Want rouwen is hard werken en dat kost enorm veel energie.

Een stukje kennis over rouw kan al enorm helpen om je collega te ondersteunen.

Bianca Krol Persoonlijke Coaching kan jullie daarbij helpen. 

En wel op verschillende manieren:

  • Een-op-een-coaching voor je werknemer(s); Soms lukt het niet om dit grote verlies in je eentje te verweven in je nieuwe leven. Professionele hulp d.m.v. een rouwcoach kan daarbij helpend zijn. Zeker als dit dan ook nog via de werkgever ondersteund wordt door bijvoorbeeld Loopbaancoaching.
  • Coaching, trainingen, lezingen en workshops voor het hele team, zowel preventief of als je er middenin zit.

 

Willen jij en je bedrijf hier ondersteuning bij? Om zo je team, werknemer, collega, client te kunnen bieden wat het nodig heeft?

Neem dan Contact op, om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Of maak meteen een afspraak via mijn Agenda

Je hoeft het niet alleen te doen, de eerste stap zet jij, sámen tackelen we de rest.

Liefs Bianca

Rouw en Verliescoach