Persoonlijke coaching

Beroepsopleidingen

Beroepsopleidingen, MBO, HBO, Hogeschool, Universiteit

Lezing/workshop voor scholen die leerlingen/studenten opleiden, die in hun toekomstige werkveld in aanraking kunnen komen met mensen, kinderen en gezinnen die te maken krijgen met Rouw en (Aanstaand) Verlies in al zijn vormen en tijdens elke fase van dit proces.

Hoe ondersteun, begeleid jij jouw cliënten, ouders, leerlingen en/of hun gezin, als zij te maken krijgen met (aanstaand)verlies? Of waar verwijs je ze naar door? Hoe houd je jezelf als hulpverlener hierin staande en geef je ruimte aan en maak je ruimte voor je eigen verdriet?

Dit kan tijdens een projectweek of tijdens de periode dat dit hoofdstuk aan bod komt in de klas.

Denk aan iedereen die met mensen werkt  en opleidingen zoals onderwijsassistente, kinderdagverblijfleidster, verpleegkundige, praktijkondersteuner, huisartsen, thuiszorgverpleegkundige, thuiszorgmedewerker, verzorgende, pedagogisch (mede)werker, leerkracht, leidster voor mensen met een verstandelijke beperking, opvoedster, politieagent, etc.

Neem Contact op als je al deze moeilijke vragen sámen met mij wil tackelen, of maak meteen een afspraak via mijn Agenda. Kijk ook eens bij mijn Aanbod hoe we dat dan sámen gaan vormgeven.

Je hoeft het niet alleen te doen, de eerste stap zet jij, sámen tackelen we de rest.

Liefs Bianca

Rouw en Verliescoach