Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Aanbod

Onze live gesprekken kunnen plaatsvinden bij mij thuis, aan de keukentafel, want onder het genot van een kopje koffie (thee, water, sap, fris) vinden aan de keukentafel  de prachtigste gesprekken plaats. Toch?

Al heb ik ook op onze bank, lekker ontspannen en onderuitgezakt, al menigeen een luisterend oor geboden. Tevens door je dan de juiste vragen te stellen en je soms een spiegel voor te houden, kom je ook vanuit mijn bank tot nieuwe inzichten. Geen zorgen, ook op de bank is de drank inbegrepen 😉

Ben je niet zo van het statische, ‘face-to-face’ contact, maar ben je liever in beweging, want juist dan komen de woorden vanzelf? Dan behoort een rondje wandelen door de prachtige natuur van Opglabbeek, zeker tot de mogelijkheden.

En zelfs als je nu denkt: “Wat jammer dat je zo ver weg woont, want ik denk echt dat je mij kan helpen?” Dan kunnen we onze gesprekken ook online voeren. Alleen voor de drank moet je dan wel zelf zorgen 😉

 

In overleg is op locatie, zeker voor Scholen en Bedrijven, ook mogelijk.

 

Wat voor de een werkt, werkt niet vanzelfsprekend ook voor de ander zo. Daarom heb ik verschillende manieren van hulp in mijn aanbod.

Kies uit onderstaande opties