Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Workshops en Lezingen

Workshop Mandala maken

Soms lukt praten niet,

maar word je wel gek van je hoofd en je gedachten die nooit stil lijken te staan.

Je wilt zo graag eens uit je hoofd. Maar niks lijkt te werken.

Probeer dan eens het kleuren van een mandala.

Waarom?

Als je eenmaal met een mandala kleurplaat bezig bent, dan ben je volledig geconcentreerd. Dit zal je helpen om in het hier en nu te zijn. Het kleuren van mandala’s zorgt er voor dat negatieve gevoelens afnemen. Dit zou komen doordat kleuren gezien kan worden als een vorm van meditatie, dat zorgt voor rust en ontspanning.

Nog leuker is natuurlijk als je die mandala zelf kan maken

Ik was er in het begin ook nogal sceptisch over. Ik kon me niet voorstellen, dat zoiets simpels er voor kon zorgen, dat mijn hoofd uit ging. Voor mijn gevoel sta ik altijd aan en maakt mijn hoofd altijd overuren. Hoe kan dan zoiets als kleuren, waarbij je voor mijn gevoel niet hoeft na te denken er dan voor zorgen dat ik uit mijn hoofd ga? Dat gaat toch juist zorgen voor een toestroom aan gedachten?

Echter het tegenovergestelde gebeurde: Ik was sinds lange tijd, eindelijk eens uit mijn hoofd, allen ik, mijn mandala en mijn drie op intuïtie gekozen kleuren. 

Ik daag je uit om dit ook eens te proberen, het is echt de moeite waard!


Wil je leren hoe je een mandala maakt en ervaren hoe het is om eens even echt uit je hoofd te gaan? 

Om vervolgens dit zelf altijd en overal te kunnen toepassen, een momentje voor jezelf kan creëren? Boek dan deze workshop en ik leer je hoe je een mandala maakt. Alleen of met een groep, voor jezelf of voor je doelgroep, in de praktijk of op locatie? We maken er een leuke ochtend of middag van. Je boekt hem al voor €29,- p.p. Koffie, thee en iets lekkers inbegrepen.

Voor meer informatie neem gerust contact op.

Liefs Bianca