Persoonlijke coaching

Groepscoaching

Groepscoaching 

Hoe fijn is het, om eindelijk de gedachten waar jij al een hele tijd mee rondloopt en je misschien wel schuldig over voelt, hardop te mogen uitspreken? En dat je dan te horen krijgt dat jouw gedachten helemaal niet abnormaal zijn.

  • Dat een ander die gedachten en gevoelens ook heeft.
  • Dat je dus niet de enige bent die opgelucht is dat “Het zorgen voor hem/haar” is afgelopen.
  • Dat je niet de enige bent die blij is dat je “De angst om hem/haar na je werkdag onder aan de trap aan te treffen,” niet meer hoeft te voelen.
  • Maar dat die angst wel nog steeds in elke vezel van je lijf zit opgeslagen, dat je schrikt van alle, harde, onverwachte geluiden en nog altijd AAN staat, terwijl dat niet meer hoeft.
  • Dat die ander zich tegelijkertijd ook zo intens verdrietig kan voelen, omdat hij/zij, hem/haar zo mist.
  • Dat hij/zij ook een knuffel mist en behoefte heeft aan affectie.
  • Dat opvoeden als allééstaande ouder al knap lastig kan zijn zónder dat we ons in de ‘rol’ van weduwe/weduwenaar te laten duwen. Nog los van het verdriet en de pijn van onze kindjes dat we zien, die hun papa/mama ook moeten missen.
  • Dat je het mist om te kunnen overleggen of discussiëren over bepaalde opvoedkwesties met de ouder van je kind. Terwijl je eigenlijk wel weet wat je partner zou zeggen, maar dat het zwaar voelt dat je alle beslissingen nu in je eentje moet nemen.
  • Dat je wel met anderen kunt overleggen, dat dit ook echt wel verhelderend is, maar dat dat niet hetzelfde is.
  • Dat het fijn is dat je nu al je eigen normen en waarden in je kind kunt stoppen, maar ook wel de nuchtere, zakelijke, mannelijke energie of juist de gevoelige, emotionele, vrouwelijke energie mist in het gezin, waaraan ook je kind zich kan spiegelen.

Hoe fijn is het dan, dat er mensen zijn die je écht begrijpen, omdat ze hetzelfde hebben meegemaakt? Dat er een plek is waar je onbeperkt mag vertellen over de liefde van je leven, waar onbeperkt je verdriet mag delen.

Daarom is er ook de mogelijkheid tot groepscoaching. Want het is zo waardevol om van elkaar te leren. Daardoor ga je veel sneller door een proces en kom je sneller. In de groepscoaching kunnen door meerdere personen verhelderingsvragen gesteld worden, waardoor je veel sneller tot de kern komt.

Kies je voor één-op-één-coaching dan zit groepscoaching er sowieso gratis bij.

In de groepscoaching komen we twee-wekelijks bij elkaar.

Waarbij we kiezen of we dat onder het genot van een kopje koffie doen, wandelend of online.