Persoonlijke coaching

Podcasts

Op deze pagina vind je al mijn opgenomen podcasts. Om jou nog meer, zij het op een andere manier, te kunnen ondersteunen in het proces waar jij nu doorgeen gaat.
Allerlei onderwerpen komen hier aan bod; van de diagnose Hersentumor, tot en met het ziekteproces van een zieke ouder in een jong gezin, – het proces tot en met het overlijden, – de uitvaart, – de periode na het overlijden, – als alleenstaande ouder in ons nieuwe gezin, – en zelfs het geluk weer vinden en leven in een samengesteld gezin met alles wat daarbij komt kijken.
Ga lekker onderuit zitten, ogen dicht, op de bank hangend, of oortjes in tijdens een lekkere wandeling in de buitenlucht. Jij kiest, hoe, waar, wanneer en in welke podcast je zin hebt. Klik gewoon op de link onder de afbeelding van de Podcast en hij opent zich in Spotify.
Veel luisterplezier! En heb je na het luisteren van een podcast nog vragen of behoefte aan een gesprek, mag je altijd Contact met me opnemen. Of je maakt meteen een afspraak via mijn Agenda. Kijk maar wat het beste voor jou uitkomt.
Liefs Bianca 

Podcast #1

11 December 2022, 66 minuten

In deze Podcast ga ik in gesprek met Carin Hafkamp, Verlies,- en Rouwcoach van https://carinhafkamp.nl en vertel ik in een notendop hoe mijn leven er uit heeft gezien, van baby tot nu, welke verliezen ik in mijn leven al allemaal heb meegemaakt, hoe dat me gemaakt heeft tot wat ik nu ben, hoe ik als 17 jarige de liefde van mijn leven heb leren kennen en daar 17 jaar later ook weer afscheid van heb moeten nemen. Wat doet dat met je als vrouw, als moeder, als jong gezin met twee kleine meiden van 0 en 2?

Podcast #2

03 Januari 2023, 20 minuten

In deze Podcast ga ik in gesprek met José van Breugel, Rouw- en Verliescoach van https://zonder.moeten.op.blote.voeten.nl en vertel ik wat Doktertje spelen en een uitvaart met elkaar gemeen hebben.

Fragment uit de Podcast: “Nee sorry jij bent dood, zei mijn dochter van vijf. Met in haar oren haar stethoscoop en haar dokterskoffertje in haar hand, speelde ze doktertje met haar papa, die thuis opgebaard lag.”

 
06 Maart 2023, 53 minuten
 
Deze podcast heb ik opgenomen met Marianne Heemskerk
Zij heeft samen met haar collega Astrid Van Heumen http://www.widows-and-widowers.nl opgericht.
Om weduwes, weduwnaars en professionals aan het woord te laten, om jou een kijkje in de keuken te geven van wat er allemaal komt kijken bij het verlies van je partner.
In haar podcast Widowtalk ben ik als weduwe én als professional aan het woord.
En praten wij er samen over, waarom het nu zo belangrijk is om óók je kinderen te betrekken bij het (aanstaand) verlies van je partner, de papa/mama van je kinderen, terwijl je moederhart roept:
“Neeeee, vertel ze nu nog niets, laat ze alsjeblieft nog even kind blijven.”
Ik wens je veel luisterplezier en hoop je te inspireren.
Liefs Bianca