Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Prijzen

Eén-op-één-Coaching voor volwassenen én Kinderen en Jongeren een-op-een-coaching  

We weten helaas allebei dat dit verlies niet binnen één sessie verweven is in je nieuwe leven. Daarom bied ik je de kans om een pakket van vijf of tien sessies af te nemen, met altijd de mogelijkheid tot verlengen. Samen kijken we wanneer we deze sessies inplannen, passend binnen jouw agenda en jouw mogelijkheden. Tevens is er de mogelijkheid om in termijnen of per sessie te betalen.

Toch kan ik me ook voorstellen dat je even een aantal korte vragen hebt en met één sessie geholpen bent. Voor het stellen van vragen of om even op weg geholpen te worden is er de mogelijkheid om een losse afspraak te maken.

In de praktijk of online

Een losse sessie € 75,-

Pakket van  5 sessies € 359,-, per sessie € 71,80

Pakket van 10 sessies € 699,-, per sessie € 69,99

In overleg is ook op locatie mogelijk, echter komen er dan ook reiskosten bij

 

Groepscoaching voor volwassenen 

Per sessie € 29,-


Workshops en Lezingen

Prijs op aanvraag

Afhankelijk van de activiteit, duur van de activiteit, plaats van de activiteit. Houd de site in de gaten voor het actuele aanbod van de workshops en lezingen. Of neem contact op voor het organiseren van een workshop of lezing, bij jou op locatie, jouw school of jouw bedrijf, deze zijn dan exclusief btw en reiskosten.


Scholen en Bedrijven

Prijs op aanvraag 

Exclusief btw en reiskosten. Neem contact op voor het organiseren van begeleiding van een leerling, je team, of werknemer. Of het organiseren van een workshop of lezing .

 

N.B. Tot 24 uur van te voren kunnen afspraken kosteloos geannuleerd worden. Daarna ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.