Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

#trots…

8 maart 2023

Op mijn jonge vrouwen in wording

Die al met behoorlijk wat bijltjes gehakt hebben in dit jonge leventje

Maar die nu door het leven gaan als jonge vrouwen, als ieder ander opgroeiende puber en met dezelfde ‘shit’ dealen als hun leeftijdsgenoten, zij het zonder hun papa, ze doen het toch maar even

Op ons, als K(rol)-3 vrouwen♥️

Niemand die daar tussen komt

Op mijn vriendinnen♥️

Op alle (alleenstaande) mama’s, die voor hete vuren komen te staan, of hebben gestaan♥️

Hoe klein dat vuurtje ook was, maar wel ontzettend heet voelde.

Op alle (alleenstaande) papa’s die papa en mama tegelijk moeten zijn♥️

Op alle weduwen♥️

Op jou♥️

Liefs Bianca

Rouw en Verliescoach

#internationalevrouwendag

#weduwe#weduwnaar#alleenstaandemoeder#alleenstaandeouder

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, buitenshuis en tekst

Statistieken en advertenties bekijken

Bericht promoten

Alle reacties:

122Rich Vanderhoven, Jeffrey Moonemans en 120 anderen

19 opmerkingen

Leuk

Opmerking plaatsen

Delen

Meer opmerkingen weergeven

Actief

Sara Baert

Prachtige jonge dames 😊

  • Geweldig
  • Beantwoorden
  • Verbergen
  • 1 w

Schrijf een opmerking…

Actief

Bianca Krol

  · 

Gedeeld met Openbaar

Openbaar

Een tijdje terug deed De Wonderboon, een pagina rond rouw & levend verlies. Een oproep om je rouwverhaal te delen.

Ik heb mijn/ons verhaal op papier gezet.

Daarin neem ik je mee, hoe wij als gezin de strijd zijn aangegaan, om te leven en toe te leven naar het naderende einde van het leven van mijn man, de papa van mijn meiden,

Die na een ziekbed van vijf jaar is overleden aan de gevolgen van een hersentumor.…

Meer weergeven

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

De Wonderboon, een pagina rond rouw & levend verlies.  · In de community “Netwerk voor psychologen, therapeuten en coaches” op Facebook, plaatste ik een tijdje terug een oproep om rouwverhalen te ontvangen.Het heeft… Meer weergevenGeen statistieken om weer te gevenEen bericht promotenAlle reacties:11Sandra Thijs, Levi Gomez en 9 anderenLeukOpmerking plaatsenDelen
Schrijf een opmerking…ActiefBianca Krol  · Gedeeld met OpenbaarTrots om te zeggen dat ik mijn 3e #podcast met jullie mag delen.https://app.springcast.fm/…/hoe-vertel-ik-het-de…Deze podcast heb ik opgenomen met Marianne HeemskerkZij heeft samen met haar collega Astrid Van Heumenwww.widows-and-widowers.nl opgericht.… Meer weergevenActief
Marianne Heemskerk is met Astrid Van Heumen en Bianca Krol.  · Hoe vertel ik het de kinderen, of houd ik het juist bij ze weg?Hoe betrek je kinderen bij het afscheid van je partner? De neiging is alles ver bij ze vandaan … Meer weergevenGeen statistieken om weer te gevenEen bericht promotenAlle reacties:16Rich Vanderhoven, José van Breugel en 14 anderen5 opmerkingen27 keer gedeeldLeukOpmerking plaatsenDelenMeer opmerkingen weergevenActiefBianca KrolWauw hoe lief allemaal, begin er van te blozenLeukBeantwoorden3 w
Schrijf een opmerking…ActiefMarianne Heemskerk is met Astrid Van Heumen en Bianca Krol.  · Hoe vertel ik het de kinderen, of houd ik het juist bij ze weg?Hoe betrek je kinderen bij het afscheid van je partner? De neiging is alles ver bij ze vandaan te houden. Om ze te beschermen. Maar bescherm je ze wel als je ze niet bij het proces betrekt? Geeft dat niet juist een soort vertrouwensbreuk?Bianca Krol kan hierover mee praten. Toen haar man plotseling ziek werd stond haar leven op de kop. Met zeer jonge kinderen en de rollercoaster van een echtgenoot die ziekenhu… Meer weergevenAlle reacties:991 opmerking28 keer gedeeldLeukOpmerking plaatsenDelenAstrid Van HeumenDeze WidowTalk, de nieuwste Podcast van Marianne toont opnieuw de variatie en verscheidenheid van gebeurtenissen en omstandigheden waar je mee te maken krijgt wanneer je partner komt te overlijden. Voor meer informatie www.widows-and-widowers.nlWIDOWS-AND-WIDOWERS.NLSupport voor weduwen en weduwnaars – W-and-WSupport voor weduwen en weduwnaars – W-and-WGeweldigBeantwoorden3 w
Schrijf een opmerking…ActiefBianca Krol  · Gedeeld met OpenbaarEn nu is het genoeg!Je wil er zijn voor jezelf en je kinderen!En dit (aanstaand) Verlies van je partner, papa/mama van je kinderen, dragen. … Meer weergevenBIANCAKROLCOACHING.BEEn nu is het genoeg!3 maart 2023 Lieve jij, Je wilt zó graag jezelf en/óf je gezin staande houden in de rollercoaster aan emoties bij het (aanstaand) VERLIES van je partnerStatistieken en advertenties bekijkenBericht promotenAlle reacties:12Katja Hartmann-Janssen, Jessy Wackers en 10 anderen3 opmerkingen13 keer gedeeldLeukOpmerking plaatsenDelenNancy SourbronLieve BiancaJij gaat dat super doen. Je bent een hele leuke, spontane meid die vele mensen gaat helpen daar waar zij vastzitten.. succes toppertje GeweldigBeantwoordenVerbergen3 wActiefBianca KrolNancy Sourbron Oh wat een lieve reactie. Blij dat je er nog steeds zo over denkt, nadat we elkaar ook in het echt ontmoet hebben Dankjewel voor je mooie woorden  want hier hebben anderen ook meteen iets aan.LeukBeantwoorden3 wMeer antwoorden weergeven
Schrijf een opmerking…

Delen:

Lees Meer:

“Heb je ergens spijt van?”

16 mei 2024 Vroeg een van de kinderen mij tijdens een groepsbegeleiding. We deden een spelletje om het het gesprek op een andere manier toegankelijker

Stuur me een berichtje