Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Dit is weer eens iets anders…

16 maart 2023

Over durven te veranderen gesproken…

Vandaag mijn eerste YouTube interview! Een podcast opname is me inmiddels wel bekend, maar met bewegend beeld, in kleur erbij…😱 … portie lef was wel even nodig 🤣

Dankjewel voor deze mooie kans Andrea Vasterman

Andrea geeft mensen o.a. ondernemers de kans om op haar YouTube kanaal hun verhaal te mogen doen, waarbij ze vertellen wat hun gedreven heeft en het lef gegeven heeft om hun leven drastisch om te gooien.

Dat mijn leven in 2010 van de ene op de andere dag veranderde was al een mooie reden voor dit interview, weliswaar noodgedwongen. Maar dat dit er indirect voor zou gaan zorgen dat ik ook mijn baan zou opzeggen, terwijl ik dacht oud te worden in de klas als juf, had ik nooit gedacht…

Zie hier ons mooie interview wat me hiertoe heeft gebracht…

In gesprek met Bianca Krol – YouTube

Liefs Bianca

#rouw en #verlies #coach

Delen:

Lees Meer:

Rouw verandert je

19 oktober 2023 Rouw verandert… En dat hoeft uiteindelijk niet eens zo slecht te zijn. Wanneer je iets of iemand verliest die/dat je dierbaar is,

Hoe doe je dat gevoelens toelaten?

We kennen het allemaal, wegslikken van de tranen. We willen niet aan dat rotgevoel. Want iets wat niet prettig voelt, daar rennen we het liefst

Stuur me een berichtje