Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Dit is weer eens iets anders…

16 maart 2023

Over durven te veranderen gesproken…

Vandaag mijn eerste YouTube interview! Een podcast opname is me inmiddels wel bekend, maar met bewegend beeld, in kleur erbij…😱 … portie lef was wel even nodig 🤣

Dankjewel voor deze mooie kans Andrea Vasterman

Andrea geeft mensen o.a. ondernemers de kans om op haar YouTube kanaal hun verhaal te mogen doen, waarbij ze vertellen wat hun gedreven heeft en het lef gegeven heeft om hun leven drastisch om te gooien.

Dat mijn leven in 2010 van de ene op de andere dag veranderde was al een mooie reden voor dit interview, weliswaar noodgedwongen. Maar dat dit er indirect voor zou gaan zorgen dat ik ook mijn baan zou opzeggen, terwijl ik dacht oud te worden in de klas als juf, had ik nooit gedacht…

Zie hier ons mooie interview wat me hiertoe heeft gebracht…

In gesprek met Bianca Krol – YouTube

Liefs Bianca

#rouw en #verlies #coach

Delen:

Lees Meer:

“Heb je ergens spijt van?”

16 mei 2024 Vroeg een van de kinderen mij tijdens een groepsbegeleiding. We deden een spelletje om het het gesprek op een andere manier toegankelijker

Stuur me een berichtje