Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Confronterende cijfers, maar gelukkig ook een keerzijde aan deze cijfers…

31 maart 2023

Want er zijn veel meer kinderen die wél opgroeien met beide ouders.

Waaruit blijkt dat wij een uitzondering zijn.

Eerlijke cijfers, eerlijke antwoorden die kunnen geruststellen in het eerlijke gesprek over een papa of mama die dood is. Maar die het evengoed niet mooier maken dan het is.

Kinderen betrekken veel op zichzelf, maar dat de ene ouder dood is betekent niet automatisch dat de andere ouder ook doodgaat, dat de ouder van een klasgenootje is gestorven betekent niet dat zijn papa/mama ook doodgaat.

Doodgaan heeft altijd een reden.

Alles wat leeft gaat een keer dood.

Meestal door ouderdom, maar soms ook vroeg door ziekte, ongeval of zelfdoding, maar altijd door een reden.

Door deze eerlijke gesprekken met je kind/leerling te voeren,

over de dood van zijn papa/mama of papa/mama van een klasgenootje, de ziekte van zijn papa/mama, het verdriet, het gemis, de herinneringen, de uitvaart, gevoelens en alles wat daarbij hoort…

Zorg je dat je kind grip krijgt op het ongrijpbare en onvatbare…

En maak je het klaar voor het leven!

Wil je hier hulp bij, stuur dan een berichtje en ik wandel met je mee op je pad. Klikbare link 🔗 staat in bio, maar ik zal ook mijn gegevens in de reacties zetten.

Ik help je de juiste woorden te kiezen.

Ik help jou je kind hierin te begeleiden, Ik help jou, maar jij gaat het doen, waardoor jij dat veilige baken van jouw kind blijft, degene waar jouw kind altijd bij terecht kan.

Stuur vandaag nog een bericht en ik neem meteen contact met jou op.

Liefs Bianca

#Rouw en #Verliescoach

#rouwverwerking #rouwenverlies #rouwen #kinderen #kinderenendedood #school #onderwijs #leerkrachten #jongekind #kindengezin #gezinscoach #gezinscoaching #coaching #ouderschap #ouderschapscoaching #verliesverwerking #ziek #ongeneeslijkziek #ziekeouder #dood #emoties #kinderenenemoties #gevoelens #eerlijk #overleven #overlijden #ikmisje #verdriet

Delen:

Lees Meer:

Stuur me een berichtje