Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Voor mijn nieuwe volgers,

17 februari 2023

Voor wie het nodig heeft,

Voor jóu ben ik er…

Voor jou, jij die (h)erkenning begeleiding, begrip, handvatten zoekt om grip op de situatie te krijgen bij het (aanstaand) VERLIES van je PARTNER, PAPA, MAMA van je KINDEREN…die jou weer in CONTROL laat staan…

En die ervaring zoek je het liefst bij iemand die je snapt, omdat hij/zij het ook meegemaakt heeft, voelt wat jij voelt, maar die tegelijkertijd ook kennis van zaken heeft, om jou er bovenop te helpen.

En diegene ben ik 😊

Bianca Krol

Ik ben 42 jaar, Weduwe sinds 2015, (plus)moeder van mijn twee meiden en mijn drie pluszonen. Samen wonen we in ons samengestelde gezin van 7 in Belgie.

Ik ben lief, geduldig, rustig, empathisch, eerlijk, vrolijk, optimistisch, positief, goed gevoel voor humor, adrem…

En vaak raak ik intuïtief de juiste snaar, weet ik wat jij bedoelt en wat jij nodig hebt.

Ik ben Leerkracht (speciaal)basisonderwijs van oorsprong en dit heb ik 20 jaar met veel plezier gedaan.

Sinds 2022 werk ik als coach in Rouw-en verlies,

Waarbij ik volwassenen en gezinnen begeleid bij verlies en rouw in al zijn vormen en tijdens alle fasen van dit proces.

Ik maak hierbij gebruik van mijn kennis, expertise en opleidingen uit het onderwijs;

PABO, Master SEN (master voor kinderen met special educational needs)

Eindwerkstuk Rouw en Verlies,

Verschillende cursussen rondom gedrag.

En tegelijkertijd mag ik vertrouwen op mijn goede intuïtie en mijn goedgevulde rugzak aan levenservaring gevuld met verlies en trauma’s;

Met als meest bijzondere verlies, het verlies van mijn man die na een ziekbed van 5 jaar is gestorven aan de gevolgen van een hersentumor. Mijn meiden waren toen 5 en 7

Door mijn ervaringen uit mijn verleden wist ik hoe ik het NIET WILDE aanpakken met mijn kinderen. Gevoed door mijn opgedane kennis uit het onderwijs en opleidingen wist ik hoe ik het WEL MOEST aanpakken. Door die twee te combineren en te vertrouwen op mijn intuïtie, heeft dit er voor gezorgd dat mijn gezin én ik ‘soepel’ door dit rouwproces gingen.

En dat gun ik jou ook!

Waardoor ik je niet alleen kan helpen door mijn theoretische kennis, maar je ook kan begeleiden d.m.v. herkenning, erkenning, inleving en ervaring, omdat ik het zelf ook meegemaakt, gevoeld en doorleefd heb.

Waardoor ik je het beste kan bieden uit twee werelden, want dat verdien je!

En om je alvast een kijkje in mijn manier van werken te geven, heb ik een E-book geschreven, GRATIS en boordevol met praktische tips,

Juist om jou in control te zetten, Om jezelf staande te houden,

Je kinderen hierin te betrekken,

Je omgeving hierbij te betrekken, overzicht te creëren

En grip op je nieuwe leven te krijgen.

Deze is GRATIS te downloaden via www.biancakrolcoaching.be

Aarzel niet en vraag hem zeker gratis aan.

Wil je daarna of nu al met me in GESPREK, waardoor ik jou en je gezin nog meer kan helpen, jou de TOUWTJES in handen te geven

Stuur me gewoon een berichtje via messenger

Of info@biancakrolcoaching.be

Tot snel

Liefs Bianca

#ziekeouder#alleenstaand#weduwe#weduwnaar#weduwouders#alleenstaandeouder#gezin#ouders#ziekepapa#ziekemama#overlijden#dood#emoties#kind#kinderen#jongekind#rouwcoach#coaching#gezinscoach#gezinscoaching#ouderschapscoaching#rouwcoaching#verlies#omgaanmetverlies#uitvaart#verliesenrouw#verdriet#rouwenverlies#rouwbegeleiding#levendverlies

Delen:

Lees Meer:

Kon ik maar toveren

11 juli 2024 “Bianca, heb je niet iets dat ik kan doen?” “Hoe bedoel je?” “Ja gewoon, tips of een trucje dat ik kan toepassen

“Heb je ergens spijt van?”

16 mei 2024 Vroeg een van de kinderen mij tijdens een groepsbegeleiding. We deden een spelletje om het het gesprek op een andere manier toegankelijker

Stuur me een berichtje