Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Feestje of niet?

1 februari 2023

Eindelijk, Januari is voorbij…

Ik vind januari altijd vreselijk en dat heeft niks met het overlijden van Paul te maken; koud, grijs, guur en het voorjaar lijkt nog zo ver weg. En er lijkt geen einde aan te komen. Terwijl we aan het begin van die maand nog het nieuwe jaar vierden, met alle nieuwe voornemens. Dat lijkt nu wel een eeuwigheid geleden.

En nu dus februari, weer een stapje dichter bij de lente.

Ook niet mijn favoriete maand, maar wel een speciale maand, met veel activiteiten waardoor hij iets sneller lijkt te gaan, Carnaval, Krokusvakantie en niet te vergeten, ook drie dagen korter 😉

Leuke samenwerkingen staan gepland.

Ik heb dit jaar zelf een kalender ontworpen, ik wilde in ieder geval de maand steeds starten met een mooie plaat en een positieve spreuk, je moet er tenslotte toch een hele maand tegenaan kijken.

En zo zie je; nog 10 nachtjes slapen en dan ben ik jarig.

Sinds Paul is overleden, nu al 7 jaar, vier ik mijn verjaardag weer elk jaar, op Corona na dan.

Ik vind dat ik dat verplicht ben;

Naar mijn meiden toe, omdat we nu eindelijk weer feestjes kunnen geven en we niet meer op de tijd en hoeveelheid mensen hoeven te letten, omdat papa de prikkels niet verdragen kan. Omdat ik de meiden wil laten zien, dat een jaartje ouder worden, het leven mogen vieren iets is om dankbaar voor te zijn. Dat is namelijk niet iedereen gegeven en daar zijn wij het levende bewijs van.

Naar Paul toe, die zo van het leven genoot en er alles voor over zou hebben gehad om nog een jaartje extra zijn verjaardag te vieren.

Dus volgende week zaterdag, vier ik groots mijn verjaardag met alle mensen die me dierbaar zijn. De discussie over hoe oud ik word en of ik er ook zo uitzie, laten we nog even achterwege 🙂

Suggesties over wat we dan kunnen eten, zijn overigens erg welkom, ik ben er namelijk nog niet over uit en sta open voor ideeën.

En jij? Heb jij of ga jij je verjaardag nog vieren sinds je iemand die je dierbaar is, bent verloren? Laat het weten in een reactie. Weet dat je hier niks fout in kunt doen, of je je verjaardag nu wel/niet viert. Jij bepaalt, jij voelt wat dit jaar wel/niet kan, je bent tot niks verplicht, jij hebt daar bepaalde gedachten en gevoelens bij en die zijn allemaal goed.

Overigens is mijn digitale kalender om een afspraak met mij te maken ook nog steeds beschikbaar. Kan me voorstellen dat je het over die gevoelens die allemaal goed zijn wel eens zou willen hebben, want hoe weet je zeker dat iets normaal is. Ik zal naar je luisteren zonder oordeel. 11 februari ben ik dus bezet, de rest van de maand ben ik beschikbaar voor je. Klik op de link om te kijken of er voor jou een beschikbare tijd tussen zit. Zo niet, stuur me een berichtje naar info@biancakrolcoaching.be en dan kijken we samen welke tijd wel voor jou uitkomt.

https://calendly.com/bianca-krol-coaching

#feestje #verjaardag #vieren #leven #rouw #coaching #rouwcoaching #verlies #begeleiding #rouwbegeleiding #verliesbegeleiding #rouwenverliesbegeleiding #verliesenrouwbegeleiding #verliesenrouw #rouwenverlies #familie #vrienden #partner #overlijden #overleden #dood #kinderen #ouders #ouderschap #alleenstaandeouder #gezin #jongekind #persoonlijkecoaching #gevoelens #emoties

Delen:

Lees Meer:

Kon ik maar toveren

11 juli 2024 “Bianca, heb je niet iets dat ik kan doen?” “Hoe bedoel je?” “Ja gewoon, tips of een trucje dat ik kan toepassen

“Heb je ergens spijt van?”

16 mei 2024 Vroeg een van de kinderen mij tijdens een groepsbegeleiding. We deden een spelletje om het het gesprek op een andere manier toegankelijker

Stuur me een berichtje