Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Vraagje

24 mei 2022

Al een tijdje schrijf ik mijn posts speciaal voor jou, lieve sterke mama.
Misschien volg je me al anoniem, lees je al mijn berichtjes en wacht je op het volgende berichtje. Of heb je me misschien al toegevoegd als volger. Omdat jij je nu op zo’n zelfde punt in je leven bevindt als ik destijds; Toen ik de vrouw was van een zieke partner, moeder van twee meisjes met een ongeneeslijk zieke papa. En een tijdje later ook weduwe en alleenstaande moeder van twee meiden die geen papa meer hebben.

Inmiddels ben ik weer volop deelgenoot van het leven, gelukkig met mijn tweede liefde van mijn leven, moeder van twee pubermeiden😅 en stief/plus/bonus – het beestje moet toch een naam hebben – moeder van drie puberzonen😱 5 pubers dus!

Ik hoop écht dat je al wat hebt gehad aan mijn vorige berichtjes.
Want dat verdien jij lieve sterke mama.
Mocht je nu nu pas instappen, dan mag je ze altijd teruglezen. Al mijn posts blijven toegankelijk. Toch zou ik graag nóg meer voor je willen betekenen en wil ik nog beter op je afstemmen.

Dus mijn vraag aan jou: Waarover zouden volgens jou mijn volgende posts moeten gaan? Waar ben je nog nieuwsgierig naar? Waar wil je graag antwoord op, zodat ook jij weer even door kan….

Er zijn nog tal van situaties waarvan ik denk waar ik je mee zou kunnen helpen.
Denk bijvoorbeeld aan:
“Welk taalgebruik kies je om je kinderen te vertellen wat er aan de hand is, school, praktisch, het ziekteproces, hoe je je mag voelen als vrouw/moeder van in deze situatie, het overlijden en de weg daar naar toe, de dagen tot aan de uitvaart, het proces na de uitvaart, weduwe zijn (wat een rot woord hè)
het leven van jou en dat van/met de kinderen weer oppakken, een nieuwe liefde, daten, je kinderen betrekken bij een nieuwe liefde, of…..”

Echter wil ik dat graag even met je fine-tunen zodat ik kan inspelen op datgene waar jij behoefte aan hebt.

Dus stuur een pb/dm of laat een reactie achter.

Liever persoonlijk een-op-een contact? Ook dat kan!

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Liefs Bianca

Delen:

Lees Meer:

Kon ik maar toveren

11 juli 2024 “Bianca, heb je niet iets dat ik kan doen?” “Hoe bedoel je?” “Ja gewoon, tips of een trucje dat ik kan toepassen

“Heb je ergens spijt van?”

16 mei 2024 Vroeg een van de kinderen mij tijdens een groepsbegeleiding. We deden een spelletje om het het gesprek op een andere manier toegankelijker

Stuur me een berichtje