Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

5 mei 2022

Lach, Leef en Geniet!!!

Een jaar nadat Paul, mijn man, de eerste liefde van mijn leven en de papa van mijn meiden, Nynthe en Yune, was overleden, (2015) zat ik met deze twee, toen nog kleine, dametjes op Mallorca. Vanuit Nederland naar Keulen gereden, om vervolgens het vliegtuig te pakken naar Mallorca. Een heerlijke zonvakantie lekker met ons drietjes. Daar in Mallorca proostten we op papa, precies een jaar later. Dat jaar hebben we gedaan wat we moesten doen; we hebben Geleefd, Gelachen en Genoten. Want zoals Paul op de laatste dagen van zijn leven zei: “Dat je niet altijd zorgeloos bent door dit soort ervaringen hoort erbij maar dat moeten geen excuses zijn om niet zorgeloos verder te leven. Leef, lach en geniet!”
Dat hadden we met zijn drieën toch maar mooi gefixt, dat afgelopen jaar. Ik was/ben enorm trots op ons, op mezelf en op hen. Ik voelde geluk. Ik zag/zie dat zij gelukkig zijn. En ondanks dat we hem iedere dag misten en nog steeds, kan ik echt wel stellen dat we gelukkig zijn. Het leven is gewoon te leuk om er niks van te maken. En dat… lieve sterke mama, gun ik jou ook.

Weet je nog dat ik bekend maakte dat ik in september de deuren van mijn coachingspraktijk ga openen? Maar waarom zou ik wachten als het ook nu kan…
Ik heb jou zoveel te bieden dat het zonde zou zijn om jou, lieve sterke mama, te laten wachten tot september….

Stuur je me een persoonlijk berichtje als je graag met me wil verkennen of ik jou kan helpen het geluk te vinden en het leven weer leuk te vinden?

Liefs Bianca

Delen:

Lees Meer:

“Heb je ergens spijt van?”

16 mei 2024 Vroeg een van de kinderen mij tijdens een groepsbegeleiding. We deden een spelletje om het het gesprek op een andere manier toegankelijker

Stuur me een berichtje