Persoonlijke coaching

Wat hebben een podcast, doktertje spelen en een uitvaart met elkaar gemeen?

3 januari 2023

[๐—ฃ๐—ข๐——๐—–๐—”๐—ฆ๐—ง] ๐ˆ๐ง ๐ ๐ž๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ค ๐ฆ๐ž๐ญ: ๐๐ข๐š๐ง๐œ๐š ๐Š๐ซ๐จ๐ฅ [๐๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐š๐š๐ฅ]

https://open.spotify.com/episode/5n8nD1QvAz9hC6jJyoCAP5…

Bianca Krol schrijft

“๐˜•๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ณ๐˜บ, ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ,” ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ซ๐˜ง. ๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ง๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข, ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ญ๐˜ข๐˜จ.

12 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ 10 ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด, ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ข๐˜จ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜•๐˜ข ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ, ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ.

Website: https://www.biancakrolcoaching.be/

Mail: Info@biancakrolcoaching.be

Facebook: https://www.facebook.com/bianca.krol.5

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/bianca-krol-810b85236/

Instagram: https://www.instagram.com/bianca.krol/

#rouw#coaching#persoonlijkverhaal#podcast#HersenTumor#dood#doorbreekhettaboe

Zonder moeten op blote voeten – Rouw- en verlies coachingJosรฉ van Breugel

Delen:

Lees meer:

Practice what you preach

Oftewel, doe zelf ook wat je anderen leert, adviseert… 6 maart 2023 Een maand geleden ontdekte ik een knobbeltje in mijn borst. Nu ben ik

En nu is het genoeg!

3 maart 2023 Lieve jij, Je wilt zรณ graag jezelf en/รณf je gezin staande houden in de rollercoaster aan emoties bij het (aanstaand) VERLIES van

MAART

Waar eigenlijk nieuw leven begint 1 maart 2023 Niet voor niets koos ik deze afbeelding voor mijn zelf samengestelde kalender: Het nieuwe leven, de takken

Wie profiteert nu van wie?

23 februari 2023 Afgelopen week heb ik nog eens een post gemaakt over wat ik nu doe. Want wat heb ik jou nu eigenlijk te

Stuur me een berichtje