Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Wat hebben een podcast, doktertje spelen en een uitvaart met elkaar gemeen?

3 januari 2023

[๐—ฃ๐—ข๐——๐—–๐—”๐—ฆ๐—ง] ๐ˆ๐ง ๐ ๐ž๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ค ๐ฆ๐ž๐ญ: ๐๐ข๐š๐ง๐œ๐š ๐Š๐ซ๐จ๐ฅ [๐๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐š๐š๐ฅ]

https://open.spotify.com/episode/5n8nD1QvAz9hC6jJyoCAP5…

Bianca Krol schrijft

“๐˜•๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ณ๐˜บ, ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ,” ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ซ๐˜ง. ๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ง๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข, ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ญ๐˜ข๐˜จ.

12 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ 10 ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด, ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ข๐˜จ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜•๐˜ข ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ, ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ.

Website: https://www.biancakrolcoaching.be/

Mail: Info@biancakrolcoaching.be

Facebook: https://www.facebook.com/bianca.krol.5

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/bianca-krol-810b85236/

Instagram: https://www.instagram.com/bianca.krol/

#rouw#coaching#persoonlijkverhaal#podcast#HersenTumor#dood#doorbreekhettaboe

Zonder moeten op blote voeten – Rouw- en verlies coachingJosรฉ van Breugel

Delen:

Lees Meer:

Wanneer de speciale datum nadert…

Wanneer iemand een dierbare heeft verloren, levenslang moet missen, en een speciale datum nadert, dan kunnen die dagen vรณรณr die speciale datum en de dagen

Stuur me een berichtje