Persoonlijke coaching

WAT IS DAT TOCH?!

8 december 2022

Dat we voor de ander àlles over hebben.

Zowel in geld, als in daden en in tijd.

Maar onszelf steeds op de laatste plaats zetten, zeker als het tijd en geld kost…

Waarom vinden we onszelf niet de moeite waard om in onszelf te investeren?

Terwijl als het voor onze kinderen is, we er nog niet eens over nadenken, wat het ook kost!

“Nee, nu zijn eerst de kinderen aan de beurt, nee daar heb ik nu geen tijd voor, nee dat is me te duur, nee dat is het me niet waard, nee daar heb ik nu de energie niet voor, mijn tijd komt nog wel, ooit kom ik wel aan de beurt, als… eerst…”

En ondertussen glipt de tijd door je vingers, voel je je moe, futloos, niet begrepen, verdrietig en alleen…en ben je niet die leuke, energieke, ouder die je zou willen zijn.

Maar wat als die investering in jezelf nu eens energie, tijd, opluchting, ondersteuning, een mooi product, herkenning, erkenning, een fijne middag, een goed gevoel, perspectief, rust, (zelf)vertrouwen, ruimte in jezelf en je omgeving gaat opleveren?

Omdat je hebt kunnen delen, hebt mogen praten over je verlies, vragen hebt mogen stellen, handvatten hebt gekregen, begrip en ondersteuning hebt gevoeld, mag ervaren dat je niet alleen bent en het niet alleen hoeft te doen!

Waardoor jij juist weer, nog beter voor je kinderen kan zorgen, omdat je de energie, de tijd, de rust en de ruimte er voor hebt. En je weer die ouder kan beginnen te zijn die je wil zijn!

Dat is toch GOUD waard!

Geef je daarom nu op voor een (of beide) van mijn Kerstworkshops

VOOR IEDEREEN DIE IEMAND VERLOREN IS

Bloemschikken 14dec incl hapjes en drankjes €99,- of

Armband maken van Edelstenen 18dec inclusief ontbijt €75,- + v.a. €50,- voor de armband

Reageer in de reacties met 🎁 en je bent verzekerd van een plek of én voor meer info

www.biancakrolcoaching.be

info@biancakrolcoaching.be

Een plek waar je tussen lotgenoten, onder professionele begeleiding, eindelijk je verhaal eens kan doen tegen iemand die je begrijpt.

Ondertussen lekker werken aan een bloemstuk of een armband, die je mee naar huis neemt, waardoor je de ondersteuning nog lang mag na voelen.

JE BENT HET WAARD en je gezin indirect ook.

Tot snel liefs Bianca

Delen:

Lees meer:

Practice what you preach

Oftewel, doe zelf ook wat je anderen leert, adviseert… 6 maart 2023 Een maand geleden ontdekte ik een knobbeltje in mijn borst. Nu ben ik

En nu is het genoeg!

3 maart 2023 Lieve jij, Je wilt zó graag jezelf en/óf je gezin staande houden in de rollercoaster aan emoties bij het (aanstaand) VERLIES van

MAART

Waar eigenlijk nieuw leven begint 1 maart 2023 Niet voor niets koos ik deze afbeelding voor mijn zelf samengestelde kalender: Het nieuwe leven, de takken

Wie profiteert nu van wie?

23 februari 2023 Afgelopen week heb ik nog eens een post gemaakt over wat ik nu doe. Want wat heb ik jou nu eigenlijk te

Stuur me een berichtje