Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Smile

21 mei 2022

“Oh Bianca, ik vind het knap hoor wat jij doet, ik zou het niet kunnen.” “Maar wat is er dan zo knap dat ik doe/deed en heb ik een keuze dan?”
“Er zouden genoeg mensen zijn die bij de pakken neer zouden gaan zitten.”
Misschien wel, maar dat maakt het leven er niet leuker op.
Die twee meiden zijn de reden waarom ik er iedere dag stond/sta en ik waartoe ik me verplicht voel iets van het leven te maken. Dat verdienen ze, want zij hebben nog een heel leven voor zich. En ik ook!!! “Gelukkig maar dat de meiden er zijn, want zij zorgen er voor dat er iedere dag gelachen wordt!” Een zin die ik al heel vaak gezegd heb❤️

𝐖𝐢𝐞 𝐥𝐚𝐚𝐭 𝐣𝐨𝐮 (𝐰𝐞𝐞𝐫) 𝐥𝐚𝐜𝐡𝐞𝐧? 𝐖𝐢𝐞 𝐳𝐨𝐫𝐠𝐭 𝐞𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐚𝐭 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐝𝐚𝐠 𝐝𝐞 𝐦𝐨𝐞𝐢𝐭𝐞 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝 𝐢𝐬?

Delen:

Lees Meer:

“Heb je ergens spijt van?”

16 mei 2024 Vroeg een van de kinderen mij tijdens een groepsbegeleiding. We deden een spelletje om het het gesprek op een andere manier toegankelijker

Stuur me een berichtje